Angemacht de miel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Angemacht de miel

Angemacht de miel

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 900 g carne de miel, 150 g ulei sau untura, 100 g faina, 100 g ceapa, 200 g zarzavat, sare de lamiie, piper, verdeata, zeama de lamiie, 1 kg cartofi pentru garnitura.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie bucati carnea de miel, se sareaza si se prajeste in untura sau ulei incins cit sa capete culoare aurie. Se scoate in alt vas iar in untura ramasa se trage usor ceapa, la care se adauga zarzavat de supa ras, apoi faina, amestecindu-se. Se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba 20-30 minute , dupa care se strecoara peste carnea prajita, potrivindu-se de sare, piper si de acreala cu sare de lamiie. Se fierbe pina este gata carnea.
Se serveste cu cartofi natur, presarati cu verdeata si cu felii de lamiie.
3.101 vizualizări
556 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Miel Dijonnaise (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.