Vinete umplute cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Vinete umplute cu ciuperci

Vinete umplute cu ciuperci

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 vinete potrivite, 250 g ciuperci, 1-2 căţei de usturoi, verdeaţă tocată mărunt, sare, piper, 1 lingură făină, puţin bulion de roşii, 1 ceapă, ulei, 200 g orez.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie vinetele în două pe lungime şi se scobesc cu grijă de miez. Ciupercile spălate şi tăiate mărunt se înăbuşă în ulei, împreună cu miezul vinetelor; se adaugă şi usturoiul zdrobit. Când zeama a scăzut, se ia vasul de pe foc, se condimentează cu sare şi piper după gust, se adaugă verdeaţa şi se amestecă totul bine. Cu această compoziţie se umplu jumătăţile de vinete, care au fost opărite şi scurse. Se prăjesc puţin în ulei şi se aşază cu partea bombată în jos într-un vas de Jena. Din făină şi puţin ulei se pregăteşte un sos care se stinge cu bulion de roşii desfăcut cu apă. Se toarnă sosul peste vinete şi se dau la cuptor 15 minute.
Se pot servi şi calde, şi reci, cu garnitură de orez fiert.
2.402 vizualizări
656 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.