Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie

Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g brinza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta.
Se serveste cu mamaliguta calda.
2.129 vizualizări
406 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
20. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.