Tartă fină cu brânză Camembert - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Tartă fină cu brânză Camembert

Tartă fină cu brânză Camembert

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 4 oua, 1 cutie Camembert nu prea moale (250 g), 2 linguri smantana groasa, 250 g aluat fraged, 50 g unt + 10 g pentru uns forma, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C si ungeti cu unt o forma de tarta cu diametrul de 26 cm.
Puneti aluatul in forma (imbracand si marginile), intepati-l cu o furculita, acoperiti-l cu hartie pentru copt si cu un strat de boabe de fasole si dati-l 10 minute la cuptor. Cand incepe sa se coloreze, indepartati hartia si boabele de fasole si lasati-l sa se coaca inca 5 minute.
Curatati usor Camembert-ul de coaja si taiati-l lamele subtiri. Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le ca pentru omleta, adaugati smantana si gustati de sare si piper.
Scoateti aluatul din cuptor, lasati-l putin sa se raceasca, dupa care asezati deasupra lamelele de Camembert, intercalandu-le cu bucatele mici de unt.
Mai bateti putin omleta-crema, turnati-o peste lamelele de branza, dati tarta la cuptor si lasati-o sa se rumeneasca frumos circa 20 de minute. Serviti-o fierbinte.
2.064 vizualizări
374 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
20. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
21. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
22. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
24. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
25. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
26. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
27. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
30. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.