Supă cu perişoare din ficat de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă cu perişoare din ficat de pui

Supă cu perişoare din ficat de pui

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g ficat de pui, 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel, 1 ţelină, 2-3 cartofi, 1 ceapă, 2 linguriţe orez, 1 ou, 1 legătură pătrunjel, sare, piper, 1 felie pâine, 1 ceaşcă lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cureţi morcovul, pătrunjelul, ţelina, cartofii şi ceapa şi le pui la fiert într-o oală cu apă. Cât fierb, pregăteşti perişoarele. Dai ficatul prin maşina de tocat, apoi îl amesteci cu oul, pâinea înmuiată în lapte şi presată bine să se scurgă. Pui şi jumătate din verdeaţa tocată, orezul spălat, sare şi piper după gust. După ce au fiert legumele, strecori zeama, o pui din nou la fiert şi formezi perişoare din compoziţia de ficat cărora le dai drumul în supă şi le laşi să fiarbă pe foc mic 15-20 de minute. Dai apoi oala deoparte şi presari verdeaţa tocată.
5.556 vizualizări
894 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
11. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.