Şniţel cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţel cu brânză

Şniţel cu brânză

Ingrediente: 1 kg carne tocata slaba, 2 oua, 200 g cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 g faina, 1 ou batut bine cu 3 linguri de lapte, 400 g pesmet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framinta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mina umeda) mingi din preparatul de mai sus, care se turtesc putin in palma, apoi se trec prin faina, prin oul batut cu lapte, iar in final prin pesmet. In momentul in care se trec prin pesmet, se preseaza atent, in asa fel incit mingea de preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea degetului mic.
Se asaza pe planseta, unul langa celalalt si se lasa la frigider 2 ore. Se prajesc in tigaia incinsa, cu putin ulei, avind grija sa se intoarca de doua-trei ori pe fiecare parte , cite 2 minute.
Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez, cous-cous, pireu de cartofi, sufleu de conopida, varza calita, cartofi natur, ghiveci de legume, cartofi gratinati, la alegere.
Se poate prepara cantitate dubla de snitele si se pot pastra la congelator, neprajite. Cand se vor servi, e bine sa fie scoase din congelator cu 2-3 ore inainte de prajire.
Dintr-un kg. carne vor rezulta 12 buc. de snitel.
3.140 vizualizări
739 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
14. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
15. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
17. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
18. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
19. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
20. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
21. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
23. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
26. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
27. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Cremă de brânză de vacă cu biscuiţi (Dulciuri > Creme)
29. Gogoşi cu brânză (Dulciuri > Gogoşi)
30. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.