Pulpă de miel umplută - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel umplută

Pulpă de miel umplută

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 pulpa de miel, sare, piper, 1/4 kg carne pentru cirnati, patrunjel si marar verde, 1 ceapa, 1 morcov, 2 linguri cu untura netopita sau ulei, 1 pahar mare cu apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege pulpa din spate, se curata de pielita si se scoate osul. Se desface cit mai plat, se da cu putina sare, se acopera cu tocatura intinsa in strat egal, apoi se ruleaza pulpa, se leaga strins cu ata din bumbac alb si se pune in cratita. Alaturi se asaza morcovul taiat in fisii, ceapa taiata in sferturi, untura si apa. Se acopera vasul si se pune la cuptor cu foc mic pentru o ora si jumatate. Se intoarce din cind in cind friptura, se stropeste cu sos din tava.
La masa, se serveste friptura umpluta cu sote de legume.
1.363 vizualizări
440 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
10. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
23. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.