Ardei umpluţi cu humus şi peşte - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Ardei umpluţi cu humus şi peşte

Ardei umpluţi cu humus şi peşte

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 ardei graşi, 4 fileuri de peşte, 3 ouă, 2 linguri făină, o lingură de mălai, boia dulce, 2 cutii cu humus, smîntînă, un fir de praz, 150 g roşii cherry, salată verde, o lămîie, sare, piper, ulei de măsline, pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Fileurile de peşte se spală, se presară sare, piper şi se aşază pe o farfurie. Făina se amestecă bine cu mălaiul, o linguriţă de boia dulce, sarea şi piperul după gust.
Ouăle se bat cu o furculiţă, se condimentează şi se adaugă amestecul de făină cu mălai.
Se trec fileurile prin acest amestec şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun pe un şervet absorbant.
Humusul se amestecă bine cu două linguri de smîntînă, sarea, piperul şi sucul de la jumătate de lămîie.
Se adaugă două linguri de praz tocat mărunt şi se amestecă. Se acoperă cu un capac şi se introduce la rece pentru zece minute.
Ardeii graşi se taie în jumătăţi sau li se taie doar capacul. Se curăţă de seminţe şi se umplu cu pasta de humus. Fileurile de peşte se taie în bucăţi mai mici şi se pun peste humus.
Se servesc alături de o salată din roşii, praz, salată verde şi pătrunjel.
2.720 vizualizări
535 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.