Porc cu sos de muştar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Porc cu sos de muştar

Porc cu sos de muştar

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 felii de carne de porc (a 200 g), 3 linguri faina, 1/2 lingurita piper negru macinat, 4 linguri ulei, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 3/4 ceasca zeama de lamaie, 1 cub concentrat de pasare (sfaramat), 1 lingurita sos de soia, 2 lingurite mustar (eventual cu boabe), 1 lingurita amidon, 1/3 ceasca smantana acrisoara (frisca nebatuta).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata carnea si se da prin faina amestecata cu piper. Se pun la incins, intr-un tuci, doua-trei linguri de ulei si se prajesc feliile de carne, cate doua-trei minute pe fiecare parte (pana ce se-nmoaie). Se scot si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta. Intr-o cratita, se-ncinge uleiul ramas si se caleste in el ceapa, circa trei minute, pana ce devine sticloasa. Se adauga jumatate din zeama de lamaie, cubul de concentrat de pasare, sosul de soia si mustarul si se amesteca bine. Zeama de lamaie ramasa se amesteca cu amidonul si se toarna in cratita. Se lasa pe foc slab sa dea in clocot si sa se ingroase, amestecand intruna, apoi se ia de pe plita si se lasa putin sa se raceasca. La sfarsit, se incorporeaza smantana, se amesteca pana ce sosul devine neted, se introduc in el bucatile de carne si se pun din nou pe foc ca sa se incalzeasca.
1.208 vizualizări
365 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
8. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
13. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.