Poale în brâu cu brânză şi mărar - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Poale în brâu cu brânză şi mărar

Poale în brâu cu brânză şi mărar

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie de bere, 300 ml lapte, 150 g ulei, 3 ouă, 50 g zahăr, 200 g brânză de Dorna, 800 g brânză de vacă proaspătă, 2 legături marar, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Din faina, lapte, drojdie, ulei, sare, 2 oua, 100 g zahar se prepara o coca care se lasa sa dospeasca. Se intinde cu sucitorul o foaie cu grosime de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 14-15 cm. Branza de vaca se amesteca cu grisul fiert, separat 250 g zahar, coaja rasa de la o lamaie si zaharul vanilat se amesteca pana ce se obtine o pasta omogena, care se repartizeaza uniform pe patratelele de aluat, se unesc cele 4 colturi si se lipesc la mijloc. Se aseaza in tavi si se lasa sa creasca, se ung cu ou amestecat cu sirop de zahar si se coc la foc potrivit.
6.486 vizualizări
971 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
25. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.