Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Poale în brâu cu brânză și mărar
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie de bere, 300 ml lapte, 150 g ulei, 3 ouă, 50 g zahăr, 200 g brânză de Dorna, 800 g brânză de vacă proaspătă, 2 legături marar, sare.

Mod de preparare: Din faina, lapte, drojdie, ulei, sare, 2 oua, 100 g zahar se prepara o coca care se lasa sa dospeasca. Se intinde cu sucitorul o foaie cu grosime de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 14-15 cm. Branza de vaca se amesteca cu grisul fiert, separat 250 g zahar, coaja rasa de la o lamaie si zaharul vanilat se amesteca pana ce se obtine o pasta omogena, care se repartizeaza uniform pe patratelele de aluat, se unesc cele 4 colturi si se lipesc la mijloc. Se aseaza in tavi si se lasa sa creasca, se ung cu ou amestecat cu sirop de zahar si se coc la foc potrivit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.