Plăcintă cu carne de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Plăcintă cu carne de viţel

Plăcintă cu carne de viţel

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg foi de strudel, 1 kg carne de vitel, 10 cepe, 2 linguri grasime, 1 lingura unt, 3 oua, sare, piper, nucsoara.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea bucati, se inabusa cu ceapa taiata felii subtiri, se sareaza. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cind este bine scazuta, se trece de 2-3 ori prin masina de carne, se adauga piper, nucsoara si sare si se amesteca cu ouale intregi. Se asaza jumatate din cantitatea de foi in tava unsa, stropindu-se intre ele cu unt, apoi se intinde compozitia de carne si pe deasupra se asaza restul de foi stropindu-se intre ele. Se coace la foc potrivit
Se servesc calde.
4.194 vizualizări
474 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.