Pilaf de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pilaf de viţel

Pilaf de viţel

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne, 4 cescute orez, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. Se fierbe la foc domol ½ ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne. Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea orezului. La un orez de calitate superioara sunt suficiente doua masuri de apa.
2.322 vizualizări
648 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ciuperci cu pilaf (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
27. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
29. Plăcintă cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.