Ouă în cuiburi de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă în cuiburi de roşii

Ouă în cuiburi de roşii

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 roşii mari şi tari, 6 ouă, 1 ceapă, 1 căţel de usturoi, 100 g măsline negre, 1 linguriţă maghiran, 3 linguri ulei de măsline, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Încingeţi cuptorul la 180 grade C.
Luaţi roşiile, tăiaţi-le căpăcelele, scobiţi-le şi puneţi miezul deoparte. Săraţi-le şi piperaţi-le în interior, aşezaţi-le - cu căpăcele cu tot - pe o tavă unsă cu ulei şi daţi-le 10 minute la cuptor.
Între timp, rumeniţi ceapa curăţată şi tăiată mărunt circa 3-4 minute, în 2 linguri cu ulei, adăugaţi miezul de roşii tăiat bucăţele, usturoiul presat, maghiranul, sare şi piper şi lăsaţi-le să fiarbă 5 minute.
Turnati jumătate din sosul astfel preparat în roşiile scobite. Spargeţi ouăle unul cîte unul într-o ceaşcă şi lăsaţi-le să alunece, pe rînd, în fiecare roşie. Săraţi, piperaţi şi puneţi măslinele şi sosul rămas de jur împrejurul roşiilor. Daţi-le încă 10 minute la cuptor şi serviţi-le imediat cu salată verde.
3.735 vizualizări
773 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.