Limbă de porc înăbuşită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Limbă de porc înăbuşită

Limbă de porc înăbuşită

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, ½ kg cartofi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.
6.117 vizualizări
821 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.