Inimă de viţel umplută - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Inimă de viţel umplută

Inimă de viţel umplută

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 inima mai mare, 4-5 cepe, usturoi, 150 g cirnat, 2 linguri grasime, verdeata, 1 ou, miez de franzela, 50 g sunca afumata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa si usturoi, se adauga apoi carnea care a fost scoasa din inima, putina carne din cirnat, sare, piper, verdeata taiata fin. Se lasa totul sa se inabuse infundat la foc slab. Cind este gata si dupa ce s-a racit se amesteca cu un ou crud, miez de franzela inmuiat in lapte si citeva patratele de sunca afumata. Se umple inima, apoi se prajeste pe toate partile si se stinge cu zeama de carne sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc domol timp de doua ore.
Se serveste cu cartofi zdrobiti.
3.014 vizualizări
769 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
13. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
23. Varză dulce umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
30. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.