Grătare de porc pane cu parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Grătare de porc pane cu parmezan

Grătare de porc pane cu parmezan

Ingrediente: 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua, 4 linguri (de supa) de parmezan (cascaval sarat) ras, 2 linguri (de supa) de pesmet alb, 4 linguri (de supa) de untdelemn, 8 frunze de busuioc, 1 lamaie, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.
2.392 vizualizări
539 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.