Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Grătare de porc pane cu parmezan

Ingrediente: 4 cotlete de porc batute usor cu ciocanul de lemn, 2 oua, 4 linguri (de supa) de parmezan (cascaval sarat) ras, 2 linguri (de supa) de pesmet alb, 4 linguri (de supa) de untdelemn, 8 frunze de busuioc, 1 lamaie, sare, piper.

Mod de preparare: Se bat ouale ca pentru omleta intr-o farfurie adanca, se sareaza, se pipereaza. intr-o alta farfurie adanca se amesteca pesmetul cu cascavalul ras. Se pune la incins untdelemnul intr-o tigaie de teflon. Se trec cotletele mai intai prin ou, apoi prin amestecul de pesmet si branza. Se prajesc pe fiecare parte cate 4-5 minute, la foc potrivit. Se aseaza gratarele pe farfurii si se decoreaza cu feliute de lamaie si frunze de busuioc. Alaturi, se serveste fie o rosie taiata felii, fie ardei capia copti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.