Gâscă cu orez ca în Ardeal - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Gâscă cu orez ca în Ardeal

Gâscă cu orez ca în Ardeal

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Maruntaiele de la o gasca, 1 legatura de zarzavat pentru supa, 1 lingurita de ulei, 250 g orez, 1 ceapa mica rasa, 3 cepe mari, ulei pentru prajit, ceapa, sare, piper macinat, boia de ardei, foi de dafin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prajeste ceapa rasa in ulei, se presara boia, se adauga zarzavatul taiat rondele, maruntaiele curatate si se condimenteaza.
Se acopera cu 2 litri de apa si se fierb pana se inmoaie toate ingredientele.
Se fierbe orezul in zeama strecurata de pe zarzavat si maruntaie, se amesteca cu zarzavatul si se asaza pe un platou fierbinte.
Maruntaiele fierte se aranjeaza peste orez si se acopera cu ceapa taiata rondele si rumenita.
Se garniseste cu orez romanesc.
3.923 vizualizări
692 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
21. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
23. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.