Friptură de porc marinărească - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de porc marinărească

Friptură de porc marinărească

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 10

Ingrediente: 1,5 kg carne de porc pentru fripturi, 200 ml ulei, 100 g ceapă, 150 ml vin, 100 ml rom, 50 g lămîie, sare, piper, foi de dafin, după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spală, se zvîntă şi se porţionează cîte două bucăţi la porţie. Bucăţile de carne se amestecă cu ceapa curăţată şi tăiată mărunt, cu vinul, romul, piperul, foile de dafin, sarea, zeama de lămîie, 1/2 din cantitatea de ulei şi se păstrează la frigider cca 24 ore pentru macerare.
După macerare, carnea se bate cu ciocanul de şniţele şi se înăbuşă în uleiul rămas, cu puţină apă. Cînd carnea este bine patrunsă, se scoate într-un vas, iar în sosul rămas se adaugă toate componentele de la macerare şi se înăbuşă cca 20 min. Cînd sînt gata, se pasează prin strecurătoare peste bucăţile de carne.
La servire, se aşează bucăţile în farfurie cu sosul respectiv şi garniturile alese.
7.523 vizualizări
798 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.