Friptură de porc cu verdeţuri - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de porc cu verdeţuri

Friptură de porc cu verdeţuri

Timp de preparare: 3 h 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1,2 kg pulpă de porc, 1 lingură muştar, 1 lingură miere, 375 ml vin roşu, 1 lingură zeamă de lămâie, 2 căţei de usturoi, 1 ceapă, sare, piper, 250 g ciuperci , 250 g arpagic, 1 legătură pătrunjel, 1 crenguţă cimbru, 1 crenguţă busuioc, 60 g unt, 125 g smântână groasă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepară o marinată din muştar, miere, 125 ml vin roşu, zeamă de lămâie, usturoi pisat, ceapa rasă, sare şi piper. Carnea se ţine 2 ore în marinată, întorcând-o des. Se curăţă ciupercile şi se feliază dacă sunt prea mari. Se scoate carnea din marinată, se zvântă şi se frige în untul încins. Se adaugă ciupercile şi arpagicul curăţat şi se presară carnea cu jumătate din verdeţurile tocate. Se toarnă marinata şi restul de vin roşu, se acoperă şi se introduce în cuptorul încins pentru cca 90 de minute. Cu 25 de minute înainte de a fi gata, se ia capacul şi se presară restul de verdeţuri. Se scoate carnea din cuptor, iar sosul se mai dă un clocot şi se adaugă smântâna. Se taie friptura felii şi se serveşte cu sosul alături.
2.358 vizualizări
750 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.