Coşuleţe cu carne de miel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Coşuleţe cu carne de miel

Coşuleţe cu carne de miel

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă, 800 g carne de miel, o jumătate de legătură de ceapă verde, 3 fire de usturoi verde, un ou, sare, piper, un vârf de cuţit de pudră de nucşoară, o lămâie, ulei de măsline, cimbru, castraveţi verzi, usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea de miel se spală şi se dă prin maşina de tocat. Se pune într-un castron şi se introduce la rece.
Ceapa şi usturoiul verde se curăţă, se spală şi se toacă. Se încinge puţin ulei de măsline într-o cratiţă, se adaugă ceapa şi usturoiul tocate şi se călesc cinci minute.
Se pune carnea de miel şi se amestecă. Se condimentează cu sare, piper, pudră de nucşoară şi se stropeşte cu sucul de lămâie.
Se căleşte până când carnea a căpătat o culoare maronie. Se scoate din cratiţă şi se lasă într-o strecurătoare să se scurgă.
Foile de plăcintă se ung cu ulei şi se suprapun. Se taie în pătrate, se aşază într-o tavă de brioşe sau în formă de tartă mai înaltă, unse cu ulei. Se pune în mijloc carnea de miel amestecată cu cimbru tocat, se ung marginile cu ou şi se coace.
Se ţin circa 15-20 de minute la foc mediu, apoi se scot şi se lasă să se răcească cinci minute.
Se servesc calde, cu salată de castraveţi verzi şi usturoi.
1.651 vizualizări
412 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Coşuleţe de primavară (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.