Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Coșulețe cu carne de miel

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 pachet foi de plăcintă, 800 g carne de miel, o jumătate de legătură de ceapă verde, 3 fire de usturoi verde, un ou, sare, piper, un vârf de cuțit de pudră de nucșoară, o lămâie, ulei de măsline, cimbru, castraveți verzi, usturoi.

Mod de preparare: Carnea de miel se spală și se dă prin mașina de tocat. Se pune într-un castron și se introduce la rece.
Ceapa și usturoiul verde se curăță, se spală și se toacă. Se încinge puțin ulei de măsline într-o cratiță, se adaugă ceapa și usturoiul tocate și se călesc cinci minute.
Se pune carnea de miel și se amestecă. Se condimentează cu sare, piper, pudră de nucșoară și se stropește cu sucul de lămâie.
Se călește până când carnea a căpătat o culoare maronie. Se scoate din cratiță și se lasă într-o strecurătoare să se scurgă.
Foile de plăcintă se ung cu ulei și se suprapun. Se taie în pătrate, se așază într-o tavă de brioșe sau în formă de tartă mai înaltă, unse cu ulei. Se pune în mijloc carnea de miel amestecată cu cimbru tocat, se ung marginile cu ou și se coace.
Se țin circa 15-20 de minute la foc mediu, apoi se scot și se lasă să se răcească cinci minute.
Se servesc calde, cu salată de castraveți verzi și usturoi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.