Ciuperci umplute cu pate de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu pate de ficat

Ciuperci umplute cu pate de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci cu palarii mari, 1 lingurita de otet, 200 g unt, 1 lingurita de ceapa razuita, 1 lingura de faina, 100 ml lapte, o conserva mica de pateu de ficat, sare, piper macinat.
Pentru pane: faina, oua, pesmet.
Pentru prajire: ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile, se indeparteaza palariile.
Palariile se fierb 5 minute in apa cu otet. intre timp, ceapa se prajeste in unt, se calesc in aceasta piciorusele taiate marunt, se sareaza, se pipereaza, se calesc pana cand scade zeama, se presara faina si se stinge cu lapte.
Se fierbe pana cand devine gros apoi se amesteca bine cu pateul.
Se lipesc cu aceasta crema cate doua palarii, se trec prin faina, oua si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, pana cand devin rumene.
Merge cu un coniac de fructe slab.
3.552 vizualizări
742 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.