Ciuperci a la grec (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci a la grec (II)

Ciuperci a la grec (II)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci mai mici, 6 rosii marunte, 6 cepe mici albe, 2 morcovi, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 150 ml vin alb, cateva crengute de ierburi aromate (cimbru, rozmarin), o lingura boabe de coriandru, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata morcovii, se taie in doua pe lung si pe urma semirondele subtiri. Cepele curatate se taie in opt. Se incinge uleiul si se prajesc morcovii si cepele, se sareaza, se pipereaza si cand incep sa se rumeneasca se toarna peste ele vinul si se face focul mai mic. Se adauga coriandrul, cimbrul, rozmarinul si cateii de usturoi curatati. Ciupercile, curatate, se taie in patru, la fel si rosiile, se introduc si ele in tigaie si se lasa sa fiarba incet circa 20 de minute. Se rastoarna pe un platou (fara crengutele de cimbru si rozmarin), se lasa sa se raceasca dupa care se baga la frigider si se tin aproximativ o ora, apoi se servesc.
3.117 vizualizări
516 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
15. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
28. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
29. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.