Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea)

Ciolan afumat chilian (Pernil de chancho a la chileea)

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 ciolan mare sarat si afumat, 4 ardei iuti rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1 morcov, cateva frunze de telina, 1 ramura de cimbru, niste patrunjel, 1 pahar de otet de vin, 300 ml ulei, sare, piper boabe.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cu o seara inainte se pune ciolanul in apa rece la desarat. Tot atunci se pun la inmuiat ardeii iuti, fara seminte, in otet.
A doua zi se pun legumele, ardeii si condimentele in apa (1-2 litri) la fiert. Cand apa fierbe, se pune si ciolanul si se lasa sa mijoteze (fierbere domoala), la foc mic, cam doua ore. Se scoate ciolanul si se napeaza cu sosul preparat astfel: Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei..
Se serveste cald, cu cartofi natur, ca sa mai scada din iuteala.
8.407 vizualizări
915 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
15. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
28. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
29. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.