Bame cu carne de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Bame cu carne de porc

Bame cu carne de porc

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc, 1 kg. bame conservate in bulion, 2 cepe, 1 lingura de untura, 1 paharel de vin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivite care se pun sa se rumeneasca cu untura si cu ceapa taiata marunt. Se amesteca din cind in cind ca sa nu se arda. Cind ceapa incepe sa se ingalbeneasca se pune sare si apa calda. Se lasa sa fiarba inabusit cam un ceas, turnind din cind in cind cite putina apa calda. Cind carnea este fiarta se adauga bamele cu bulion cu tot. Dupa un clocot se adauga vinul si se dau la cuptor.
4.188 vizualizări
533 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.