Sote de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Sote de ficat

Sote de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 750-800 g ficat, 5 cepe, 1 lingura grasime, 1 paharel vin.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ficatul de pielita si se opareste in apa clocotita. Ceapa taiata felii se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa. Cind ceapa este bine inabusita, nu prajita, se adauga feliile de ficat. Aceasta operatie se face cu putin timp inainte de a se servi la masa. Se continua inabusirea. Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase. Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper
Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.
3.300 vizualizări
631 tipăriri
31 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
20. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sote de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.