Sote de pipote - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Sote de pipote

Sote de pipote

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru 10 portii: 3 kg pipote, 250 ml ulei, 250 g ceapa, 100 g pasta de tomate, 100 ml vin, 500 g rosii, 300 g ardei gras, sare, piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pipotele se curata de membrana, se spala, se taie bucatele, apoi se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu adaos de putina apa. In timpul inabusirii se mai adauga putina apa si se fierb pipotele pe jumatate. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in restul de ulei cu adaos de putina apa. Se adauga pasta de tomate dizolvata in apa si rosiile care au fost curatate, spalate si taiate felii. Se amesteca usor componentele, se adauga pipotele, piperul pisat cu sarea si se continua fierberea inabusita cca 40 minute, timp in care se adauga cate putina apa sau supa ramasa de la fiertul pipotelor. La sfirsitul fierberii, cand s-a redus lichidul si componentele sint gata inabusite, se adauga vinul. Se amesteca componentele si se verifica gustul.
Se serveste in farfurii sau pe platou pipotele cu sosul respectiv, insotite de diferite garnituri.
8.075 vizualizări
610 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Mazăre sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sote de ficăţei de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sote de rinichi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sote de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Inimă de viţel cu smântână şi sote de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Muşchi de vacă cu sote de morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Creier pane cu sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Tocăniţă de pipote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Conopidă sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sote de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Sote de miel cu curry şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.