Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote

Carpaccio de ton cu ficat de gâscă sote

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g file de ton rosu proaspat, 50 g ficat de gasca, 5 g ghimbir, sare mare, boabe de piper macinate, frunze de salata verde, 5 g unt topit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Tonul proaspat se taie felii foarte subtiri, aproape de 1 mm si se aseaza pe farfurii in forma de evantai.
Intr-o oala se pune untul topit, se caleste ficatul pe toate partile si apoi se aseaza in mijlocul farfuriei (al evantaiului).
Dupa aceea, ghimbirul se taie felii si se presara peste ton si peste ficat.
Se adauga sare si piper dupa gust, se decoreaza cu frunze de salata verde si se serveste cu toast.
3.163 vizualizări
535 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
10. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Campari Tonic (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
22. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
30. Vodka Tonic (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.