Somon în sos de whisky şi smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Somon în sos de whisky şi smântână

Somon în sos de whisky şi smântână

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 feli salmon a 175 g fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15 g. unt, 1 lingura whisky, 200 ml smantana dulce, 2 linguri chives taiat marunt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se sterg bine cu hartie de bucatarie feliile de somon, se ung pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe felii si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzesate untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se pune smantana amestecand pe fundul tigaii. Adaugam sare, piper dupa gust, 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.
3.570 vizualizări
805 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
15. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
22. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
26. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.