Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Somon în sos de whisky și smântână
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 feli salmon a 175 g fiecare, 1 lingurita mustar de calitate, 1 lingura piper negru pisat, 1 lingura piper alb pisat, sare dura, 15 g. unt, 1 lingura whisky, 200 ml smantana dulce, 2 linguri chives taiat marunt.

Mod de preparare: Se sterg bine cu hartie de bucatarie feliile de somon, se ung pe ambele parti cu mustar si se presara putina sare dura. Se amesteca piperul negru cu cel alb, se presara pe felii si se apasa usor cu mana sa se lipeasca. Se topeste si se incalzesate untul intr-o tigaie mare, se pun feliile de peste si se prajesc pe flacara mijlocie cate 3 minute pe fiecare parte. Se adauga whisky si se fierbe 1 minut. Se pune smantana amestecand pe fundul tigaii. Adaugam sare, piper dupa gust, 1 lingura chives si fierbem pana interiorul pestelui isi schimba culoarea roz (se controleaza cu varful cutitului), se ia de pe foc, se presara restul de chives.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.