Şniţel vienez de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţel vienez de viţel

Şniţel vienez de viţel

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea felii potrivit de groase, în curmezişul fibrelor. Se bat feliile uşor cu ciocanul de lemn. Se sărează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet. Se prăjesc în tigaie, în grăsime foarte bine încinsă, la început la foc iute, apoi la foc mai domol. Şniţelul se prepară în momentul cînd trebuie servit la masă.
Se serveşte cu cartofi prăjiţi, cartofi fierţi şi opăriţi cu unt şi verdeaţă tocată mărunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte şi opărite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salată verde, salată de varză roşie, castraveţi şi gogoşari în oţet.
17.409 vizualizări
1.032 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă vieneză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
26. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
28. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.