Peşte alb în camaşă de brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte alb în camaşă de brânză

Peşte alb în camaşă de brânză

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare, cateva picaturi de lamaie, cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert), cateva picaturi de otet, sare, piper negru.
In plus: 4 oua, 2 linguri de faina, 125 g cascaval ras, 1 praf de nucsoara, 1 priza de piper alb macinat, 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel), 3-4 linguri unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider.
Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate.
Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.
2.547 vizualizări
664 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
25. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.