Perişoare din peşte cu sos tomat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Perişoare din peşte cu sos tomat

Perişoare din peşte cu sos tomat

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg peşte, 150 g ceapă, 4 ouă, 250 ml ulei, 100 g gris, 150 g faină, 1 legătură pătrunjel verde, sare, piper măcinat, 1 kg sos tomat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pestele se decongeleaza, se eviscereaza, se spala, se dezoseaza (fileteaza), se decapiteaza si se taie in bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se inabusa in 50 ml ulei si se raceste. Pestele se amesteca cu ceapa si se trece prin masina de tocat carne cu sita fina. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale batute spuma, grisul, piperul macinat, patrunjelul verde, sare, obtinind o pasta omogena din care se modeleaza perisoare de forma rotunda, cate 4-5 bucati la portie. Cind sunt gata portionate, se trec prin faina si se prajesc in uleiul infierbintat, dupa care se asaza intr-o tava cu sos tomat si se introduc in cuptor pentru cca 5-10 minute, pentru gratinare.
Se servesc calde, portia de perisoare cu sosul tomat respectiv.
1.975 vizualizări
735 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.