Mâncărică de castraveţi cu carne de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncărică de castraveţi cu carne de porc

Mâncărică de castraveţi cu carne de porc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g carne de porc (mai puţin grasă), castraveţi muraţi în saramură (nu în oţet), 3-4 cepe,opţional 2-3 linguri de zarzavat (roşii, ardei, verdeaţă), 1 lingură bulion, 1 lingură făină, 1 legătură verdeaţă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pui la desărat de cu seară castraveţii tăiaţi rondele, nu foarte grosuţe. A doua zi tai carnea în bucăţi potrivite şi o rumeneşti uşor. Căleşti ceapa tăiată peştişori, adaugi carnea, două căni de apă şi castraveţii desăraţi şi laşi să fiarbă, dar amesteci din când în când. La sfârşit, când mâncarea e aproape gata, adaugi făina amestecată cu bulionul şi mai dai în câteva clocote. Dacă ai, adaugi şi 2-3 linguri de zarzavat de la borcan (roşii, ardei, verdeaţă). Presari mărarul şi pătrunjelul după ce opreşti focul.
3.181 vizualizări
528 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.