Gogoşari în oţet (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Murături simple » Gogoşari în oţet (II)

Gogoşari în oţet (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 kg gogoşari roşii sănătoşi, 2-3 rădăcini de hrean, 1 l oţet de 9 grade, 2 l apă, 3 linguri sare pentru murături, 1 lingură miere de albine, 1 lingură zahăr, 1-2 foi de dafin, boabe din muştar, câteva frunze de vişin sau de ţelină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Speli gogoşarii, îi cureţi de cotoare şi de seminţe, îi tai în jumătăţi sau felii şi îi pui în borcane curate. Printre gogoşari pui bucăţele de hrean şi boabe de muştar. Deasupra pui câteva frunze de vişin sau de ţelină (facultativ) şi 2 scândurele aşezate cruciş, ca să ţină gogoşarii acoperiţi cu zeamă. Pui apa într-un vas pe foc, pui sarea şi când s-a topit torni oţetul, mierea, zahărul, piperul şi foile de dafin. Când dă în clocot, torni soluţia peste gogoşarii din borcane (cu grijă să nu crape – pui sub borcan 2 lame de cuţit puse cruciş). Legi borcanele şi le laşi să se răcească sub pături.
4.290 vizualizări
748 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
25. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
27. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.