Fileuri de cod pe morcovi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Fileuri de cod pe morcovi

Fileuri de cod pe morcovi

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g fileuri de cod (sau alt peste alb), 2 portocale, putin piper pisat, 8 morcovi mijlocii, 2 linguri de unt, 8 linguri de apa fiarta cu Vegeta, sare, patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pestele, se usuca intr-un stergar, se pune intr-o farfurie adanca. Se clatesc portocalele cu apa oparita, iar coaja uneia dintre ele se da pe razatoarea cea mare. Se curata ambele portocale de coaja, scotandu-se si pielita alba care le inveleste. O portocala intreaga si jumatate din cealalta se desfac in felii, iar jumatatea ramasa se stoarce peste fileurile de cod. Se pune si coaja rasa de portocala, precum si piperul pisat. Se lasa sa se imbibe 10 minute.
Se curata morcovii, se dau pe razatoarea mare. Se incinge untul intr-o cratita. Se pun morcovii si se lasa sa se caleasca doua minute.
Se adauga apa fiarta cu Vegeta, se sareaza, se pipereaza. Se sareaza fileurile de peste si se aseaza peste morcovii din tigaie, impreuna cu marinata din suc de portocale. Se pune un capac si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Cand pestele e patruns, se adauga feliile de portocale. Se presara cu patrunjel tocat.
Ca garnitura, se serveste piure de cartofi.
2.721 vizualizări
863 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
17. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.