Ficăţei de pasăre pate - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Ficăţei de pasăre pate

Ficăţei de pasăre pate

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 lingura unt, 1 ceapa potrivita, tocata, 1 catel de usturoi zdrobit, 250 g ficatei de pasare, 2 oua fierte tari, 1 lingura miez de franzela (proaspata), sare, piper negru, nucsoara.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc in el ceapa si usturoiul, pana ce se inmoaie. Se adauga ficateii si se prajesc si ei la foc ceva mai iute.
Se lasa sa se raceasca si se amesteca - in robotul de bucatarie - cu ouale fierte si miezul de paine alba.
Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara pisata.
7.001 vizualizări
599 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pate rapid de somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pate imitat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Gogoşi pripite dulci (Dulciuri > Gogoşi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.