Ficat cu mălai - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ficat cu mălai

Ficat cu mălai

Ingrediente: 1 kg ficat de vita, 250 g malai, 15 g delikat, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ficatul se taie subtire, cel nult 5-6 mm, se fraca cu vegeta, se tavaleste bine prin malai si piper si se prajeste in tigaie cu ulei mai mult, bine incins si la foc potrivit. Cind s-a albit ficatul bine si nu mai iese must din el, circa 3 minute, se intoarce pe partea cealalta, tinindu-se cel mult 2 minute, dupa care se scoate si se pune pe hirtie de bucatarie ca sa suga uleiul. Ficatul nu se intarest si are o savoare nemaipomenita. Isi pastraza fragezimea si savoarea mai multe zile, chiar daca-l se tine la frigider.
Se serveste cu o garnitura de legune natur sau piure, pilaf, cartofi prajiti si bineinteles o salata asortata. Merge cu un vin alb sec
4.514 vizualizări
797 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
19. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sote de ficat cu măr copt (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Curcan umplut (forestier) (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.