Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin

Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin

Ingrediente: 4 cotlete de vitel, 150 g cabanos sau alt cirnat subtire, 100 g unt, 1 catel de usturoi, 2 pahare de vin, 10 cepe mici, cimbru, sare, piper, 15 cartofi mici.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele de 4-5 cm, cepele curatite si spalate, usturoiul taiat marunt, sare, piper, cimbru. Se adauga restul de unt, cartofii curatati si spalati. Se toarna vinul. Se acopera si se fierbe la foc potrivit 30 minute. Se asaza cotletele deasupra in vas. Se acopera din nou si se fierb impreuna inca 30 minute la foc potrivit.
3.486 vizualizări
919 tipăriri
34 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
10. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
15. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
22. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
26. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
28. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
29. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.