Copane de pui a la Maryland - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Copane de pui a la Maryland

Copane de pui a la Maryland

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 copane de pui, 6 cartofi, 2 linguri boia, 2 linguri faina, 4 linguri pesmet, 1 ou, sare, ulei pentru prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o farfurie adanca se bate oul cu un varf de cutit de sare. In alta farfurie, se amesteca faina cu boiaua si se dau prin ea copanele de pui. Se scutura putin, se inmoaie in oul batut si apoi se ruleaza in pesmet, pentru ca acesta sa le acopere pe toate partile. Se incinge uleiul (la 150 grade C) si se prajesc usor copanele, timp de 10 minute, pana ce se rumenesc frumos. Se lasa sa se scurga, se pun intr-un castron si se acopera cu un capac ca sa ramana calde. Se-ncinge uleiul din tigaie la 180¡C si se rumenesc in el, circa 5 minute, cartofii curatati, spalati si taiati in patru. Se scot din tigaie, se scurg si se asaza pe un platou impreuna cu copanele. Se pudreaza cu putina sare extrafina si se servesc imediat, eventual cu ketchup sau cu un sos tartar.
Un sfat util: Puiul nu se prajeste in ulei prea incins, pentru ca se rumeneste prea repede si nu se patrunde.
9.503 vizualizări
685 tipăriri
11 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
15. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
17. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
22. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
25. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
27. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
28. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
29. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.