Ciuperci umplute româneşti - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute româneşti

Ciuperci umplute româneşti

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 2 linguri de ulei, 1 lingura de faina, 1 lingura de pesmet, putin lapte, 1 ou, 50 ml vin alb, 1 lingurita de ceapa rosie razuita, 100 ml smantana, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper macinat, zeama de lamaie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciupercile se curata, palariile se pun deoparte, iar piciorusele taiate marunt si ceapa razuita se calesc intr-o lingura de ulei pana cand scade zeama.
Se presara pesmet, se stinge cu putin lapte si se fierbe pana cand devine gros.
Se adauga condimentele verzi si i se da gust cu sare, cu piper si cu cateva picaturi de zeama de lamaie.
Cand este deja caldut, se adauga oul.
Tava termorezistenta se unge cu ulei, se asaza palariile de ciuperci, se pun in fiecare gramajoare din umplutura, se stropesc cu vin si se prajesc in cuptor. inainte de servire se stropesc cu smantana.
Se poate servi si rece; in acest caz, in loc de smantana se foloseste maioneza.
2.100 vizualizări
452 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.