Ciuperci umplute cu brânză de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu brânză de oaie

Ciuperci umplute cu brânză de oaie

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 200 g brinza telemea de oaie, 50 g unt, 1 ou, 1 lingura marar fin tocat, 2-3 linguri lapte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasind sa fiarba pina scade toata zeama. Dupa ce s-a racit se amesteca cu brinza bine framintata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute. Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.
4.306 vizualizări
960 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.