Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete

Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete

Ingrediente: 2 buc. ciolane dezosate, o varza acra mare, 200 g kaizer, 2 buc. ceapa mare, 3 buc. morcovi mari, 2 buc. patrunjel mare, o sticla de bere, 1 pachet de spaghete, sare, piper, ulei, maghiran, curry, mustar, un pahar de vin alb, 50 g cascaval.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dezoseaza cele doua ciolane, si se desfasoara in asa fel incit sa se poate umple cu cubulete de kaizer si cu o fisie de cascaval. Se condimenteaza cu piper, oregano, sare, maghiran si curry. Se infosoara carnea cu ajutorul unor betisoare si se aseaza intr-o tava. Se unge carnea cu mustar si in tava se taie rondele de morcovi si patrunjel, precum si de ceapa. Se stropeste totul cu putin ulei si se toarna sticla de bere peste. Se pune la cuptor pentru o ora - o ora si jumatate.
Garniturase prepara astfel: se fierbe un pachet de spaghete, dar cu grija sa nu se lipeasca. Este recomandat sa se rupa in doua cind se pun in apa. Dupa ce au fiert spaghetele, cu ajutorul unui polonic mai mare si al unei strecuratoare se formeaza cosulete din spaghete care se prajesc in ulei pina cind devin maronii si crocante. Se poate apasa mai tare cutitul cind se scot cosuletele din polonic.
Intre timp, se pregateste si varza. Se pune la calit cu putin piper, foi de dafin, sare, daca e necesar si un paharel de vin.
Servirea se face in felul urmator: se pun doua cosulete de spaghete umplute cu varza calita in farfurie, carnea taiata se aseaza linga cosulete, precum si legumele fierte si putin prajite in tava unde s-a prajit si carnea.
4.102 vizualizări
566 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
13. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
19. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
20. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
22. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
26. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
30. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.