Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână

Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de vitel (manzat), 2 cepe, sare, piper, 2 linguri ulei, 400 ml concentrat de vita (Knorr+apa), 300 g ciuperci, o legatura codite de ceapa verde, 2 linguri smantana, o lingurita hrean ras, 2 linguri capere.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii. Ceapa curatata se taie rondele.
Se sareaza carnea, se pipereaza si se prajeste in uleiul incins. Se adauga ceapa si se prajeste si ea putin. Se stinge cu zeama de carne, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet, 45 de minute, la foc mic.
Ciupercile spalate, curatate si taiate in doua se pun si ele la fiert, impreuna cu carnea, dupa 30 de minute. Se taie coditele de ceapa rondele.
Se toarna smantana peste carne, se lasa sa dea in clocot si se incorporeaza putina faina (sau zeamil) ca sa se lege sosul.
Se adauga hreanul ras, caperele si rondelele de ceapa verde, se gusta de sare si piper si se serveste cu cartofi fierti sau galuste.
2.765 vizualizări
467 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.