Borş ucrainean cu slănină - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş ucrainean cu slănină

Borş ucrainean cu slănină

Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne, 400 g varza, 400 g cartofi, 250 g sfecla rosie, 2-3 rosii sau 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 pahar smintina, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 ceapa, 20 g slanina, 1 lingura unt prospat, enibahar, piper, foi de dafin, 1/2 l bors.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit 20-30 minute, apoi se adauga grasime, bulion de rosii, bors si supa de carne. Zarzavatul si ceapa se prajesc usor cu unt, se amesteca cu faina si se mai prajesc putin, se subtiaza apoi cu supa de carne si se lasa sa dea citeva clocote. In supa de carne preparata pentru bors se pun cartofi taiati in cuburi, varza taiata mare, sfecla rosie inabusita, sare si se fierbe totul 10-15 minute. Se adauga apoi zarzavatul prajit cu faina, foi de dafin, piper, enibahar si se fierbe pina cind cartofii si varza sint gata. Cind borsul este gata, se pune slanina frecata cu usturoi, se adauga rosii taiate felii si se mai lasa sa dea un clocot la foc iute, dupa care se lasa sa stea 15-20 minute. Se adauga borsul, se drege cu smintina si se presara cu patrunjel verde taiat marunt.
6.931 vizualizări
1.056 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată ucraineană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.