Andive cu brânză rasă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Andive cu brânză rasă

Andive cu brânză rasă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g andive, 200 g telemea uscată sau caşcaval, unt, suc de lămâie, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală andivele, se curăţă şi se pun într-o cratiţă, unsă cu unt. Se adaugă puţină apă cu suc de lămâie şi sare, şi se lasă pe foc până apa începe să clocotească. Apoi se stropesc cu unt şi se dau la cuptor, acoperite cu un capac, timp de o oră, ca să fiarbă înăbuşit. Când andivele s-au înmuiat, se scot într-un vas uns cu unt şi presărat cu brânză rasă sau cu caşcaval. Se presară deasupra brânză sau caşcaval ras, se adaugă câteva feliuţe de unt şi se bagă la cuptor, unde se ţin până se rumeneşte brânza. Se servesc fierbinţi.
2.859 vizualizări
521 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
12. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
13. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
15. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de castraveţi şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
17. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
18. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de ardei graşi (Salate > Salate de legume)
20. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
21. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
23. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
27. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
28. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.