Tocăniţă de carne cu măghiran - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocăniţă de carne cu măghiran

Tocăniţă de carne cu măghiran

Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de vită, 300 g slănină afumată, 3 cepe, 250 g smântână, 200 ml vin alb, 100 ml ulei, măghiran, piper, usturoi, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi şi o condimentezi cu sare, piper şi măghiran după gust. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi carnea, torni vinul şi laşi la fiert la foc mic. Când carnea a fiert pe jumătate, adaugi slănina afumată tăiată bucăţele şi usturoiul pisat. Laşi mâncarea să fiarbă pe foc mic, adaugi smântâna, mai laşi sosul să scadă puţin şi dai tocăniţa deoparte.
O ploaie fină de pătrunjel îi sporeşte savoarea.
2.883 vizualizări
414 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.