Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe

Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras, o lingurita zeama de ceapa, 1 rosie (sau o lingura suc de rosii), o canita corcoduse verzi, o lingura de iaurt, sare, leustean, patrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele.
Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel.
5.266 vizualizări
1.130 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de crenvurşti cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.